top of page
Nyereményjáték (4).png

STÍLUS-NYEREMÉNYJÁTÉK

1.Szervező és lebonyolító:

Stílus - Nyereményjáték

Szabados Iréne

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 15.

 

2.Ki vehet részt a nyereményjátékban:

HA játékban részt vehet a 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy, aki nyilvános profillal, valamint Magyarországon tartózkodási, vagy lakóhellyel rendelkezik. A játékosok a Facebook felhasználónevükkel vesznek részt játékban.

 

3.Játékban való részvétel feltétele:

1. Válaszd ki melyik képen van Angolszász hajvágás és oszd meg az oldaladon, egyértelmű jeleként, hogy tudod.

(háttér infó: www.szabadosirene.hu/szakmai tudnivaló/ Az Angolszász és a Francia hajvágás

2. Kommentben jelölj meg egy ismerősödet, aki örülne egy a számára legtökéletesebb frizurának.

 

4.Nyereményjáték szabályzat elfogadása:

A játékban résztvevők, részvételükkel elismerik, hogy teljes körűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta. (A játékszabályzatot, a kiíró bármikor módosíthatja.) A játékszabályzatra a mindenkor hatályos általános nyereményjátékra vonatkozó jogszabályok rendelkezései vonatkoznák. A nyertes jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a nyeremény játék győztesének nevét (és ezáltal a profilképét is) a szervező kommentben, önálló posztban a Facebook felületen közzé tegye, csupán a győztes kihirdetésének céljából. A nyertessel személyesen a Facebook oldalon lévő nyílvános elérhetőségén (Messenger, ott megadott telefonszám, e-mail cím) keresztül vesszük fel a kapcsolatot a nyereményének értesítéséről. A nyeremény játék postja alatt kommentben is közzé tesszük a szerencsés kilétét.

 

5.Nyereményjáték időtartama:

Kezdés: 2023. augusztus 05. 13:00 Vége: 2023. augusztus 19. 13:00

 

6.Sorsolás dátuma:

2023. augusztus 19. 14:00 A nyertest tanú jelenlétében, kézi sorsolással fogja Szabados Iréne kisorsolni. A sorsolás igény esetén élő Facebook közvetítésre kerül.

 

7.Nyertesek:

1 fő nyertest kerül kisorsolásra. Amennyiben a kisorsolt szerencsés személy, nem jelentkezik 15 napon belül adategyeztetés céljából, illetve nem elérhető a nyereményjátékot hirdető személy által, abban az esetben egy újabb sorsolás lesz megtartva a korábban lezárt eredményből.

8. Nyeremények száma és megnevezése:

A nyeremény játék ideje alatt egy db regeneráló kezelés és egy db fejforma szerinti STÍLUS -, frizura tanácsadás kerül kisorsolásra. A regeneráló kezelés áll: tisztító kezelés (hajmosás), ápolás, hajformázás (szárítás). Fejforma szerinti, egyedi stílus tanácsadás: Szabados Iréne fodrász egyedi, saját fejformára szabott stílus tanácsadása. Frizura választás, szín ajánlás anatómiailag, optikailag a legmegfelelőbb hajforma kiválasztása.

 

9. Nyertesek értesítése:

A sorsolás után a nyertessel felvesszük a kapcsolatot, személyesen a Facebookon lévő elérhetőségén, illetve a nyeremény játék postja alatt kommentben is közzé tesszük a szerencsés kilétét.

 

10. Adategyeztetés és nyeremény átvétele:

A nyereményjáték győztesének 15 nap áll a rendelkezésére, hogy adategyeztetés céljából jelentkezzen a nyereményéért.

A nyereményjátékban kisorsolt nyeremény felhasználása, beváltása, érvényesítése kizárólag a

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 15 szám alatt található Szabados Iréne Hajvágó Műhelyében történik.

Adatvédelem: A nyereményjáték időtartalmára az általános GDPR rendelkezések vonatkoznak.

A Facebook, az Instagram avagy a META semmilyen módon nem támogatta az adott nyereményjátékot.

bottom of page