top of page

legjobb fodrász

Nálunk a hajvágást mindenképpen megelőzi egy személyes konzultáció!

 

 

 

Professzionális trendkövetés és hajápolási tanácsadás

 

Vitalitás és extrém elegancia várja, ha felkeresi Szabados Iréne hajvágó Szalonját.
Nálunk Ön a legfontosabb, ezért speciális szolgáltatásaink között megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Engedje át magát a kényeztető szakértelemnek és hagyja, hogy egy nemzetközileg elismert fodrászmester az aktuális trendekhez igazodó formavilágával és a L’Oréal Professional lenyűgöző színeivel újjávarázsolja.Szeretne változtatni megszokott frizuráján?
Mi formát adunk elképzeléseinek!

Segítségünkkel kiválaszthatja az arckarakterének és a hajtípusának leginkább megfelelő frizurát. Sokéves szakmai tapasztalatunk mellett szakfolyóiratokkal, trendkatalógusokkal és még számos multimédiás lehetőséggel állunk az Ön rendelkezésére.

 

A tökéletesség nem lehetetlen többé!

 

A szezonális színpaletta bármelyik árnyalatát bátran kiválaszthatja. Az általunk használt világhírű L’Oréal termékek professzionalitása a garancia, hogy frizurája az intenzív színek mellett is megőrzi természetességét és ragyogó fényét. A hajkezelések specialistáiként arról is gondoskodunk, hogy haja egészséges és rugalmas maradjon. Kérastase termékeink segítségével pedig a minőségi hajápolás a hétköznapokon sem jelenthet többé gondot Önnek.

 

Ha mindezeken kívül még valami igazán megigéző luxusra vágyik, az általunk kifejlesztett szilikonos hajhosszabbítás segítségével legmerészebb álma is megvalósulhat. Néhány óra alatt teljesen átalakulhat, hiszen speciális eljárásunk rövid haját dúsabbá és akár 50 cm-rel hosszabbá teszi! Az eredmény pedig egy tetszőleges árnyaltúra színezetű, természetes hatású és tartós frizura, amely minden elképzelést felülmúlja.

 

Tekintsd meg ITT frizurakollekciónkat! 

 

Keresd fel Szalonunkat és biztos lehetsz benne, hogy a teljes átalakulás elismerő tekintetekkel jutalmaz majd meg!

bottom of page