top of page

Kollekciónkban 10 féle  hajforma közül tudsz válogatni. 
Ezt követően a tanácsadásért keress a 06 30 9498 002 telefonszámon

Online is tudsz jelentkezni az alábbi lap kitöltésével.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Bemutatkozás

Szabados Iréne neve a szakmai körökben már régóta elismert, többen a "Fodrászok fodrászaként" emlegetik.

A L’Oréal Professionnel magyarországi nagyköveteként 2 évtizedig formálta a hazai fodrász ipar egét, emelett a fodrász továbbképzés hazai kiépítője volt. 2002-ben elnyerte az Év fodrásza címet és a legsikeresebb üzletasszonyok között tartották számon. Jelenleg több országot lefedően a fodrásztovábbképzést tartja missziójának illetve stílus és hajforma tanácsadás szolgáltatással segíti a szerencsésebbeket. Iréne limitált számban fogad vendégeket Budapest belvárosában található Hajvágó Szalonjában.

Szalon

legjobb fodrász

Nálunk Ön a legfontosabb, ezért speciális szolgáltatásaink között megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Engedje át magát a kényeztető szakértelemnek és hagyja, hogy egy nemzetközileg elismert fodrászmester az aktuális trendekhez igazodó formavilágával és a L’Oréal Professional lenyűgöző színeivel újjávarázsolja.

Publikációk
Kollekciók

Intercoiffure Hungary Egyesület - A világ első magas színvonalú fodrász szövetsége

Guillaume Guglielmi 1925-ben alapította meg a kezdetben csak női fodrászokat egységbe tömörítő szervezetet, az Intercoiffure-t. A világ első magas színvonalú fodrász szövetsége, az úgynevezett sztár fodrászok csoportja,  ma már több mint 50 országban 5000 fodrász szalon összefogásával irányítja a frizura divatot. 

Az 1999. év október 2.-án Magyarország is csatlakozott a világszervezethez.

bottom of page