top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Bemutatkozás

Szabados Iréne nevét szakmai körökben már régóta ismerik és elismerik. A „Fodrászok, fodrásza”, ahogy többen is említik, több mint két évtizedig volt a L’Oréal Professionnel egyik vezető nagykövete, ő a fodrász továbbképzés hazai kiépítője, 2002-ben elnyerte az Év fodrásza címet, a Magyar Hírlap pedig az 50 legsikeresebb üzletasszony közé is beválogatta.

Szalon

legjobb fodrász

Nálunk Ön a legfontosabb, ezért speciális szolgáltatásaink között megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Engedje át magát a kényeztető szakértelemnek és hagyja, hogy egy nemzetközileg elismert fodrászmester az aktuális trendekhez igazodó formavilágával és a L’Oréal Professional lenyűgöző színeivel újjávarázsolja.

Publikációk
Kollekciók
Intercoiffure Hungary Egyesület

Guillaume Guglielmi 1925-ben alapította meg a kezdetben csak női fodrászokat egységbe tömörítő szervezetet, az Intercoiffure-t. A világ első magas színvonalú fodrász szövetsége ma már több mint 50 országban 5000 fodrász szalon összefogásával irányítja a frizura divatot. Az 1999. év október 2.-án Magyarország is csatlakozott a világszervezethez.

bottom of page