top of page

STUDENT nyereményjáték 

Itt az idő, hogy megtaláld a fejformád szerint legmegfelelőbb frizurát!

Nyereményjáték indult, hogy most én is segíthessek ebben és az iskolakezdésnél a hajad is a legjobb formában lehessen!

1. Szervező és lebonyolító:

STUDENT nyereményjáték 2023

Szabados Iréne

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 15.

 

2. Ki vehet részt a nyereményjátékban:

A játékban részt vehet az a 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személyként valamely felsőoktatási intézményben hallgatói jogviszonnyal rendelkezik, ott tanul, valamint Facebookprofilja nyilvános. A játékosok a Facebook felhasználónevükkel vesznek részt játékban.

3. Játékban való részvétel feltétele:

1. Lájkold be a Szabados Iréne a Fodrász, a Hajak Szobrásza, Szalon Facebook oldalt, hogy te is értesülj az állandó nyereményesőről és a legfrissebb és legmenőbb fodrász trendekről.

2. Kommentben jelölj meg azt az ismerősödet, akinek szerinted a legmenőbb a frizurája. Csatolhatsz képet is! ;) Minél több barátodat jelölöd a legmenőbb frizura tulajdonosának annál nagyobb eséllyel veszel részt a játékban.

4. Nyereményjáték szabályzat elfogadása:

 

A játékban résztvevők, részvételükkel elismerik, hogy teljeskörűen megismerte a jelen játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadta. (A játékszabályzatot, a kiíró bármikor módosíthatja.) A játékszabályzatra a mindenkor hatályos általános nyereményjátékra vonatkozó jogszabályok rendelkezései vonatkoznak.

A nyertes jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a nyeremény játék győztesének nevét (és ezáltal a profilképét is) a szervező kommentben, önálló posztban a Facebook felületen közzé tegye, csupán a győztes kihirdetésének céljából.

A nyertessel személyesen a Facebook oldalon lévő nyilvános elérhetőségén (Messenger, ott megadott telefonszám, e-mail cím) keresztül vesszük fel a kapcsolatot a nyereményének értesítéséről. A nyeremény játék postja alatt kommentben is közzé tesszük a szerencsés kilétét.

5. Nyereményjáték időtartama:

Kezdés: 2023. július 29. 16:00

Vége: 2023. augusztus. 12:00

6. Sorsolás dátuma: 2023. augusztus 15. 14:00

A nyertest tanú jelenlétében, Facebook sorsolással fogja Szabados Iréne kisorsolni. A sorsolás igény esetén élő Facebook közvetítésre kerül.

7. Nyertesek:

1 fő nyertest kerül kisorsolásra. Amennyiben a kisorsolt szerencsés személy, nem jelentkezik 15 napon belül adategyeztetés céljából, illetve nem elérhető a nyereményjátékot hirdető személy által, abban az esetben egy újabb sorsolás lesz megtartva a korábban lezárt eredményből.

8. Nyeremények száma és megnevezése:

A nyeremény játék ideje alatt egy db személyre szóló fejforma szerinti stílus-, frizura tanácsadás kerül kisorsolásra.

 

Fejforma szerinti, egyedi stílus tanácsadás: Szabados Iréne fodrász egyedi, saját fejformára szabott stílus tanácsadása. Frizura választás, szín ajánlás, anatómiailag, optikailag a legmegfelelőbb hajforma kiválasztása.

9. Nyertesek értesítése:

A sorsolás után a nyertessel 1-2 napon belül felvesszük a kapcsolatot. A nyertessel személyesen vesszük fel a kapcsolatot, a Facebookon lévő elérhetőségén, illetve a nyeremény játék postja alatt kommentben is közzé tesszük a szerencsés kilétét.

10. Adategyeztetés és nyeremény átvétele:

A nyereményjáték győztesének 15 nap áll a rendelkezésére, hogy adategyeztetés céljából jelentkezzen a nyereményéért.

A nyereményjátékban kisorsolt nyeremény felhasználása, beváltása, érvényesítése kizárólag a 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 15 szám alatt található Szabados Iréne Hajvágó Műhelyében történik.

11. Adatvédelem:

A nyereményjáték időtartalmára az általános GDPR rendelkezések vonatkoznak.

A Facebook, az Instagramm, avagy a META semmilyen módon nem támogatta, vagy nem vesz részt az adott nyereményjátékban.

bottom of page